Ota tilat haltuun!

Tutustu

123 varaus tekee sen helpoksi!

Tutustu!

Aidosti liikuntaihmisten tekemä!

Tutustu!

123-varaus

Miksi 123-varausjärjestelmä?

Käytännönläheinen
” Liput ja laput hukassa”, ei ole enää arjen haaste numero yksi, kun käytössäsi on 123-varausjärjestelmä. Liikunnallisen toimintakulttuurin keskeinen osa on fyysinen ympäristö, missä hyvinkin erilaisia tarpeita omaavat yksilöt ja ryhmät toimivat. Kaikilla liikuntaihmisillä on kuitenkin usein se sama perustarve; oman fyysisen ympäristön paras mahdollinen käytettävyys.

123-varauskalenteri esittelee liikuntapaikat, mahdollistaa tilavaraukset reaaliaikaisesti ja kätevästi sekä tarjoaa erinomaisesti tilanvarauspalveluita yksilöllisistä lähtökohdista.

Vastuullinen
123-varausjärjestelmä on liikuntaihmisten tekemä. Täten tavoite on aito; mahdollistaa liikkuminen, meille jokaiselle.

Tämän tavoitteen suuntaisesti samat liikuntaihmiset kehittävät koko ajan järjestelmän palveluita entistä toimivimmiksi toisille liikuntaihmisille. 123-varausjärjestelmä ei hävitä ihmisiä taustalta, vaikka he eivät enää päivystäkään salivuorolistojen kanssa puhelimen äärellä. Ja on hyvä muistaa, että aina ongelmatilanteissa 123-varausjärjestelmän liikuntaihminen auttaa.

123- varausjärjestelmässä varaaminen on reaaliaikaisesta joten päällekkäisvaraukset eivät ole mahdollisia. Varausten yhteydessä täytetään käyttäjän perustiedot, mikä parhaimmillaan lisää yhteisöllisyyttä sekä vastuullisuutta jokaisessa käyttäjässä. Fyysinen ympäristö on meidän kaikkien oma.

Ketterä

123-varausjärjestelmä on suunniteltavissa aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kokonaisuus rakentuu käyttötarpeesta sekä tavoitteesta. Liikunnallinen toimintakulttuuri on erittäin sidonnainen fyysisestä ympäristöstä, mikä on huomioitava myös varausjärjestelmäpalveluita valittaessa.

123-varausjärjestelmä on yksinkertainen ja selkeä käyttää. Kehitystyössä on huomioitu useamman vuoden käyttäjäkokemukset eri ryhmiltä; perheet, seuratoimijat, opettajat ja ei-paikkakuntalaiset. Täten 123-varausjärjestelmää ei voi omia kukaan käyttäjäryhmä, vaan se on aidosti meidän kaikkien oma.

Hyödyllinen
123- varausjärjestelmän avulla on kätevä seurata tilojen käyttöastetta sekä kävijämääriä. Täten hallinnoijan pitkän aikavälin toiminnan suunnittelua tukevat tilastot, jotka tallentuvat automaattisesti tilavarauksen yhteydessä.

”Muistan, kun ajelin levottomana jäähallin ja koulun väliä varmistelemassa varauskirjasta, päästäänkö liikuntatunnilla jäälle vai ei, muistelee yläkoulun liikunnanopettaja. Huh, niitä aikoja, nyt voin käyttää senkin ajan siirtymiseen kävellen jäähallille yhdessä oppilaiden kanssa."

Tätä on nykyajan liikuntakulttuuri.